terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links
spellenlijst reviews

MarioCube: GameCube Spellen Site - Bedankt voor je bestelling

GameCube Review

Hier vind je onze eigen review van Wario Ware Inc Mega Party Games. We hebben het spel Wario Ware Inc eens goed getest en hieronder vind je ons oordeel.

Spelletjes Zoeken

Review Wario Ware Inc Mega Party Games

Spelers: 1-4
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Releasedatum: 3 september 2004
Leeftijd: 3+

Wario Ware inc: Mega Party Games is het vervolg op het Gameboy Advance deel. Hoewel je niet echt van een vervolg kan spreken. Het is namelijk meer een uitbreiding met vele multiplayer mogelijkheden. Het spel zit vol met knotsgekke minigames, waardoor het moeilijk is om een algemeen cijfer te geven. Wil je weten of Wario Ware iets voor jou is? Beantwoord dan de volgende vragen en tel de punten bij elkaar op voor je individuele cijfer.

Minigames
In Wario Ware draait alles om het behalen van vreemde minigames binnen een hele korte tijd, namelijk 5 seconden. De minigames zijn eenvoudig, maar erg verschillend en door de korte tijd kunnen ze je veel stress bezorgen. Zo moet je op het juiste moment een blok hout door slaan, tegenstanders op de snelweg vermijden, ruimteschepen neerschieten, Goomba´s pletten en nog veel meer. Er zijn meer dan 200 minigames, dus het duurt wel even voordat je ze allemaal hebt gezien.
Door zoveel mogelijk minigames achter elkaar uit te spelen zul je een high score halen, maar de minigames moet je steeds sneller voltooien. Vandaar dat het steeds uitdagend blijft om je high score te verbeteren, hierdoor was Tetris ook zo verslavend. Het geluid gaat ook steeds sneller en werkt steeds erger op je zenuwen. Soms gaan de minigames zo snel dat je het nauwelijks meer bij kan houden.
A: Minigames zijn echt wat voor mij, ik houd van korte spelletjes en het verbeteren van de high score.
B: Minigames zijn wel leuk en aardig, maar na een tijdje gaat het wel vervelen.
C: Minigames zijn niks voor mij, geef mij maar een lang spel met een diepgaand verhaal.

Review Wario Ware Inc Mega Party Games Review Wario Ware Inc Mega Party Games
Het blijft een raadsel hoe Wario aan zijn rijbewijs is gekomen. Wario is vaste klant in de kroeg.

Multiplayer
Bel je vrienden, roep je zus of duw een controller in de handen van je vader. Want wat is er nou leuker dan samen een paar spelletjes spelen? Wario Ware is namelijk het ideale spel voor meerdere personen. Er zijn vele verschillende multiplayer mogelijkheden, zo kan je een wedstrijd houden wie het meeste aantal minigames achter elkaar uitspeelt. Of je moet omstebeurt elkaar hinderen in het spelen van minigames. Of je gaat samen touwtje springen, of zo ver mogelijk met een papierenvliegtuigje vliegen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om vele saaie avonden te voorkomen.
A: Altijd is er wel iemand in de buurt die mee wil spelen, dit spel is dus echt wat voor mij.
B: Zo af en toe is er wel iemand die mee wil doen, van tijd tot tijd pak ik het spel dus op.
C: Eigenlijk speel ik altijd alleen, aan die multiplayer heb ik dus niet veel.

Gameboy Advance
Heb je het vorige Wario Ware deel op de Gameboy Advance al gespeeld? Zo ja, dan kom je voor weinig verrassingen te staan. De minigames uit de GBA versie zitten namelijk ook in de GameCube versie. Op een aantal minigames na, weet je dus al wat je kan verwachten en dat is erg jammer. Maar als je de GBA versie al te gek vond, dan weet je al zeker dat deze nog beter is.
A: Ik heb de Wario Ware op de GBA nog nooit gespeeld, ik zou dus niet weten hoe die minigames allemaal zijn.
B: Ik heb al een aantal keer Wario Ware gespeeld, maar ik heb lang nog niet alles gezien.
C: Ik heb Wario Ware op de GBA helemaal uitgespeeld, jammer dat er dus weinig nieuws is.

Review Wario Ware Inc Mega Party Games Review Wario Ware Inc Mega Party Games
Dolle pret met Wario in Excitebike De meeste personages kunnen zo in een inrichting.

Graphics
Zoals ik al zei zitten er in Wario Ware veel dezelfde games als in de GBA versie en dat kan je goed zien ook. Er is niks gedaan om het spel beter uit te laten zien en het is dus grafisch achterhaald, maar waarschijnlijk vind je dat niet erg. Het spel ziet er namelijk erg grappig uit en de graphics passen ook perfect bij de minigames. Sommige minigames zijn zwart-wit, sommige minigames zien eruit alsof ze zo uit de NES of SNES komen en andere minigames zijn weer erg gedetailleerd en lijken realistisch. Wario Ware heeft een aparte stijl die niet snel gaan vervelen.
A: Ik zeg altijd maar gameplay boven graphics, het gaat er namelijk om of een spel leuk is om te spelen.
B: Zolang het spel maar leuk is kan ik leven met mindere graphics.
C: Als een spel er niet uitziet wil ik het niet spelen, geef mij maar een prachtig spel met licht- en schaduweffecten en mooie special effects.

Nintendo retro
Behalve vreemde minigames kom je ook bekende spelletjes uit het verleden van Nintendo tegen. Zo speel je als Wario in Super Mario Land, moet je met Link zo snel mogelijk in een grot rennen, moet je een GameBoy spel op het juiste moment in de Gameboy doen, kan je een stukje racen als Captain Falcon in F-Zero en moet je een eindbaas in Metroid neerschieten. Het is erg leuk om allerlei kleine stukjes zijn klassieke Nintendo games te spelen. Het ziet er precies hetzelfde uit als op de NES of SNES en ook het verslavende melodietje hoor je op de achtergrond. Leuk dus voor de nostalgische retro-gamer.
A: Ik houd van die klassieke Nintendo games, erg leuk dat ze erin zitten.
B: Die Nintendo games zijn leuk, maar het draait ook om de andere minigames.
C: Die Nintendo minigames kunnen me gestolen worden.

Review Wario Ware Inc Mega Party Games Review Wario Ware Inc Mega Party Games
Super Wario Bros Wario Power Tennis

Je eigen cijfer
Als je bij de volgende vragen A, B of C hebt gekozen kan je je persoonlijke score bepalen. Tel de punten bij elkaar op, tel er nog een punt bij en je weet of Wario Ware iets voor jou is. Hoe hoger de score, hoe beter Wario Ware bij je past.
De eerste twee onderwerpen tellen zwaarder mee, omdat Wario Ware daar vooral om draait. Minigames en Multiplayer: A = 3 punten, B = 2 punten, C = 1 punt Gameboy Advance, Graphics en Nintendo retro: A = 1 punt, B = 0,5 punten, C = 0 punten

Conclusie
Wario Ware Inc. Mega Party Games is het ideale spel op je feestje. Door de vreemde minigames, de vele mogelijkheden en de korte tijd gaat dit spel niet snel vervelen. Ook voor een speler is het leuk om je high score te blijven verbeteren. Jammer alleen dat je de minigames al op de Gameboy Advance hebt gezien.

Beoordeling:

Minigames:  ...
Multiplayer:  ...
GBA versie:  ...
Graphics:  ...
Nintendo retro:  ...
  1+
Eindcijfer: ??

Pluspunten:

+ Meer dan 200 minigames
+ Erg leuk met meerdere spelers
+ Hoge replaywaarde

Minpunten:

- Minigames rechtstreeks uit de GBA versie
- Grafisch achterhaald

Conclussie Wario Ware Inc Mega Party Games Marnix Viergever
Copyright © MarioCube

Meer info cheats en meningen over Wario Ware Inc Mega Party Games

Ga naar bovenGa naar boven


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.