terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links
spellenlijst reviews

MarioCube: GameCube Spellen Site - Bedankt voor je bestelling

GameCube Review

Hier vind je onze eigen review van The Lord of the Rings: The Two Towers. We hebben het spel The Lord of the Rings: The Two Towers eens goed getest en hieronder vind je ons oordeel.

Spelletjes Zoeken

Review The Lord of the Rings: The Two Towers

Spelers: 1
Publisher: EA Games
Developer: EA Games
Leeftijd: 15+

Een nieuwe film, nieuwe game, althans EA. Van The Fellowship of the Ring was al een game gemaakt, namelijk door Black Label, maar die had immers de rechten van het boek,niet de film. EA heeft de rechten van de film overgekocht en zet zowel de Fellowship als The Two Towers in 1 game.

Tjing Tjing!
Je begint dus niet in The Two Towers. Maar aan het begin van The Fellowship of the Ring. Omdat EA veel geld heeft moeten dokken voor de filmrechten, hebben ze hier dan ook uitgebreid gebruik van gemaakt. Veel Cut-Scenens uit de 2 films, de stemmen alle echte acteurs (Viggo Mortensen, Ian Mckellen, Elijah Wood enz) zitten erin en naast dat ook nog eens interviews met alle acteurs over wat ze van de game vinden. Erg leuk en aardig maar het gaat natuurlijk om de game zelf.

Review The Lord of the Rings: The Two Towers
Hoe zet je dat ding nou in zijn 5?

Vrolijk Hakken!
The Lord of the Rings: The Two Towers is een simpele Hack & Slash game. Je moet gewoon hakken tot je een ons weegt en dan komt alles wel goed. Af en toe moet je bijvoorbeeld ook een harde beuk geven om bijvoorbeeld een schild te laten barsten of orcs neerschieten met pijlen maar daar houd de diepgang dan ook gelijk op. Wat gewoon tof is aan deze game is omdat het de film ademt. De muziek, de personages, de stemmen, de settings.. alles klopt in vergelijking met de film. Dit is gewoon tof aangezien het dus net is alsof je ook echt in die film zit. De graphics zijn mooi, maar niet in de juiste stijl. Het ziet er af en toe nogal kiddy uit(zeker in dat bos uit The Fellowship), terwijl alles juist een beetje een duister tintje moet hebben, heeft dit spel eigenlijk best wel vrolijke kleuren.

Review The Lord of the Rings: The Two Towers
Shit! Denk ik dat ik hem verslagen hebt, krijgt weer een pijl in zijn rug!

Wie van de 9?
Je hebt 3 karakters om uit te kiezen, Aragorn, Legolas en Gimli. Ze volgen ook echt een deel van het verhaal van de film. Wel kom je Frodo en Gandalf tegen, maar het is jammer dat die niet als playable bonus karakters zijn toegevoegd.Wel kan je Isildur unlocken, maar dit is niet meer dan een opgevoerde Aragorn. Het verschil tussen de karakters is eigenlijk best wel standaard. Aragorn is middelmatig, Legolas is heel snel maar niet sterk, maar weer wel handig met de boog en Gimli is langzaam, heel sterk en niet zo superhandig met zijn throwing axes. Met wie je de levels voltooid maakt niet echt uit. Je krijgt er ook niet echt veel voor terug als je ze ook daadwerkelijk met alle 3 de karakters het spel uitspeelt. Behalve een irritant bonus level een een interview met de acteurs van het bijbehorende personage.

Kort!
Nou so far so good, leuke gameplay, goeie graphics, goeie sfeer… maar toch is deze game middelmatig… Waarom?? Omdat deze game namelijk superkort is! Binnen 3 uur ben je door deze hele game met alle 3 de karakters heen! Ik had toch wel verwacht de ze meer zouden halen uit een game die gebasseerd is op 2 superlange films van ieder 3 uur.

Conclusie
The Lord of the Rings: The Two Towers had een geweldige game kunnen zijn, alleen door de slechte keuze van de grafische stijl en de hele korte duur van het spel is dit een middelmatige game geworden.

Gameplay: 6,0
Grapics: 8,0
Replay: 2,0
Sound & Music: 9,3
Totaal (geen gemiddelde): 6,3

Conclussie The Lord of the Rings: The Two Towers Jim Vorwald
Copyright © MarioCube

Meer info cheats en meningen over The Lord of the Rings: The Two Towers

Ga naar boven


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.