terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links
spellenlijst reviews

MarioCube: GameCube Spellen Site - Bedankt voor je bestelling

GameCube Review

Hier vind je onze eigen review van The Legend of Zelda Collectors Disk. We hebben de The Legend of Zelda Collectors Disk eens goed getest en hieronder vind je ons oordeel.

Spelletjes Zoeken

Review The Legend of Zelda Collectors Disk

Spelers: 1
Publisher: Nintendo
Developer: Nintendo
Leeftijd: 3+

Wat!? Een nieuw deel in de Zelda reeks?? Nee hoor, wees maar gerust, dit is gewoon een verzameling van Zelda spellen op een Gamecube disc die je bij een paar Gamecube Paks krijgt. Is dat nou leuk eigenlijk??

Een speciale disc
The Legend of Zelda: Collector's Edition is een speciale disc die je krijgt bij bepaalde Gamecube paketten, wat is dat dan? Gewoon een verzameling van 4 Zelda Spellen op een Gamecube disc. De 4 inbegrepen spellen zijn: The Legend of Zelda, The Legend of Zelda II: The Adventure of Link, The Legend of Zelda: Ocarina of Time en The Legend of Zelda: Majora's Mask. De reden waarom ze juist die titels hebben gekozen is omdat je dan de mogelijkheid hebt om alle Zelda games op je Gamecube te spelen. De rest kan je immers met je Game Boy Player op je Gamecube spelen.

Review The Legend of Zelda Collectors Disk Review The Legend of Zelda Collectors Disk Review The Legend of Zelda Collectors Disk
The Legend of Zelda, de bommen en zwaarden en kerkers waren er vanaf het begin al. The Legend of Zelda II: The Adventure of Link, de actie was nu ook vanaf een zijaanzicht. The Legend of Zelda: Ocarina of Time, het legendarische deel op de N64.

De legende van Zelda
De spellen werken gewoon goed, alleen zijn het een beetje verkeerde games om te laten zien hoe de serie nou echt gegroeid is. Je gaat van de NES delen ineens naar het legendarische deel op de N64 en dat is een gigantische sprong voorwaarts. Een nadeel is wel dat er een fout is gemaakt bij het porten van de N64 delen, dit zeggen ze ook wanneer je deze spellen laad. Af en toe haperen de geluidjes een beetje, maar dat stoort niet echt, dat is meestal als er echt teveel aan de hand is in een game. Wel een beetje slordig dat ze dat toegeven, ze hadden het net zo goed niet kunnen doen. Anders zou ik gewoon denken dat het erbij hoort. Andere leuke extraatjes zijn dan nog dat je ook een paar filmpjes en een Playable Demo tot je beschikking hebt. De Playable demo is die van The Legend of Zelda: The Wind Waker. Er staan ook 2 filmpjes op, 1 daarvan is een filmpje over The Wind Waker, maar de andere is interessanter, die laat namelijk de eerste 10 zelda delen op een rijtje zien. Erg leuk en zeker voor de fans!

Conclusie
Voor zowel de fans als de niet-kenners is het leuk om deze Collectors Edition in huis (op de één of andere manier) in huis te halen. Leuke, goedwerkende ports van briljante spellen.

Gameplay: 9,0
Grapics: 8,0
Replay: 7,2
Sound & Music: 7,6
Totaal (geen gemiddelde): 8,4

Conclussie The Legend of Zelda Collectors Disk Jim Vorwald
Copyright © MarioCube

Meer info cheats en meningen over The Legend of Zelda Collectors Disk

Ga naar bovenGa naar boven


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.