terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links
spellenlijst reviews

MarioCube: GameCube Spellen Site - Bedankt voor je bestelling

GameCube Review

Hier vind je onze eigen review van Star Fox Assault. We hebben het spel Starfox Assault eens goed getest en hieronder vind je ons oordeel.

Spelletjes Zoeken

Review Star Fox Assault

Spelers: 1 - 4
Ontwikkelaar: Namco
Uitgever: Nintendo
Leeftijd: 7+

Na het ongelooflijke avontuur op de N64, Lylat Wars, is het vervolg nu op de Gamecube. Star Fox Assault. Het is weer zover, Fox moet zich klaar maken voor de strijd, om opnieuw het Lylat stelsel te redden. Met dit keer een nieuw teamgenoot, genaamd Krystal.

Niet weer hé…
Weer iemand die het Lylat stelsel probeert te overheersen, dit keer hebben we te maken met Aparoids. Kleine vieze en gruwelijke monsters. Ze moeten in opdracht van een zogenaamde Aparoid Queen, het Lylat stelsel overnemen en vernietigen. Slippy Toad, Falco Lombardi, Krystal en Fox McCloud van het Star Fox team zijn de enige hoop om het Lylat stelsel te redden!!!

Review Star Fox Assault
Het Star Fox team.

Ren, spring en schiet!!!
Dit keer zit je niet alleen maar in een Arwing of Landmaster. Dit keer mag je ook vrij rond lopen op de grond. Natuurlijk zijn de Arwing en de Landmaster er niet uitgehaald, deze vindt je tussendoor tijdens het huppelen over de grond.

Review Star Fox Assault Review Star Fox Assault
Adembenemde werelden en vette actie. Eén van de wapens is de granaat.
Natuurlijk is de actie van de Star Fox games er niet uitgehaald, zo heb je bazooka's, mijnen, snipers, granaten, machine geweer enz. De meeste missies zijn gewoon op de grond, maar je hoeft de levels met een Arwing niet te missen, er zijn 4 levels in een Arwing. In de meeste missies heb je als doel: Vernietig alle Targets, behalve bij de missies in een Arwing, in de Arwing is het gewoon naar het einde vliegen en dan de baas verslaan. Maar op de grond wordt je ook niet vergeten in de meeste missies krijg je hulp van een ander. Misschien denk je: Lijkt makkelijk, maar dat is niet zo. Er zijn 3 niveaus, de niveaus: Brons: Eitje!!! Zilver: Kan best pittig zijn en Gold: Bijna onmogelijk.

Tuurlijk zijn ze die niet vergeten…
De Multiplayer modes, natuurlijk. Het is een heel stuk uitgebreider gemaakt. Spring in je Arwing, Wolfen, Landmaster, of schiet iedereen te voet neer. Met 6 spelers om uit te kiezen. En kijk wie het beste bij jou past. Stel de regels in zoals jij het wilt, met de mogelijkheden als: Tijd gevecht, levens gevecht of punten gevecht. In het begin is er niks aan Multiplayer, als je dit wilt veranderen moet je dingen in de Single Player Mode gaan halen.

Review Star Fox Assault
Speel met maximaal 4 spelers.

Ga ieder voor zich of samen met een vriend tegen andere 2 vrienden. Het is ook mogelijk om 3 tegen 1 te doen. In Multiplayer zijn 6 spelers om mee te spelen, dit zijn: Fox, Falco, Slippy, Krystal, Peppy en Wolf. Peppy en Wolf moet je vrijspelen. Deze Multipayer mode is erg handig voor een verjaardag.

Conclusie

Gameplay:  9,1
Graphics:  8,4
Geluid:  8,9
Replay:9,2  
Er is niks op deze game aan te merken, het bezit wat een Star Fox spel moet hebben. Geluid is goed, de Graphics zijn goed. Maar z'n voorganger was toch net ietsjes beter, niet dat het veel verschil is. Het is sowieso een musthave voor de gene die een Gamecube bezitten.
Eindcijfer: 8,9
Conclussie Star Fox Assault Michael
Copyright © MarioCube

Meer info cheats en meningen over Star Fox Assault

Ga naar bovenGa naar boven


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.