terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links
spellenlijst reviews

MarioCube: GameCube Spellen Site - Bedankt voor je bestelling

GameCube Review

Hier vind je onze eigen review van Spider-Man. We hebben het spel Spiderman eens goed getest en hieronder vind je ons oordeel.

Spelletjes Zoeken

Review Spider-Man

Spelers: 1
Publisher: Activision
Developer: Treyarch
Leeftijd: 12+

Elke populaire film krijgt meestal ook een bijbehorende game. In 2002 was het de beurt aan (mijn persoonlijk favoriete) stripheld Spider-Man!

Spider-Wie?
Spider-Man volgt slapjes het verhaal van de film, waarin Peter Parker, een Geek op school verandert in Spider-Man. De vader van de beste vriend van Peter daarentegen, verandert in zijn aartsrivaal: The Green Goblin. Terwijl je je weg vecht naar de Goblin, kom je ook andere aartsrivalen tegen dit er in deze game echt heel erg tof uitzien, evenals Spider-Man zelf!

Review Spider-Man
Misdaad loont niet! Je krijgt er echter wel klappen van!

Webswinging and Fighting!
Spider-Man kan in deze game weer heel erg veel doen met zijn spinnenactiviteiten. Laten we beginnen met het slingeren, dit is onrealistisch. Al sta je op het hoogste gebouw, je kan alsnog slingeren! Alsof het webdraad zich aan een wolk vastkleeft ofzo Dan heb je nog de andere webmoves die Spidey heeft. Je kan je vuisten versterken door er web omheen te doen, je kan je vijanden vastmaken en je kan weer als vanouds een webbal op iemand afvuren. Allemaal standaard moves die we al hebben gezien in eerdere Spider-Man games, niet echt vernieuwend dus. Het vechten is ook precies hetzelfde als in de PS1 titels: Spider-Man en Spider-Man 2: Enter Electro. Spidey kan weer standaard moves uithalen. Hier hebben ze echter wel een uitbreiding voor gedaan. Je kan namelijk nieuwe combo's vinden die wel echt nieuw zijn. Sommige van deze Combo's zijn echt handig en sommige zijn weer cool. Helaas zijn de meeste overbodig en bieden geen enkele toevoeging aan de Gameplay.

Review Spider-Man
Je zou maar een kwartje op de grond zien liggen.

Missies en Graphics
In de levels moet je vaak hele standaard dingen doen: red Mary Jane (het liefje van Spider-Man), beuk hem in elkaar, ga naar punt B enz enz. Wel wordt dit erg tof in beeld gebracht. De hoogtepunten van de game zijn dan ook de Boss-Fights van figuren uit de strip/film. Wat ik persoonlijk het grootste minpunt vond was het gedeelte waarin je bij Oscorp moest inbreken, dit werd namelijk bewaakt door overdreven High-Tech robots. De Level Boss daarvan was een gigantisch grote robot. Gewoon niet realistisch en het past ook niet bij Spider-Man, zowel niet in de film als in de strip.

Conclusie
Spider-Man is een typische film-game. De gameplay is niet diepgaand, de missies zijn standaard en de moves zijn ook niet al te bijzonder. Echter, fans van de film en de strip zullen dit uiteindelijk wel een leuk spelletje vinden, niet meer, niet minder.

Gameplay: 6,0
Grapics: 8,0
Replay: 3,2
Sound & Music: 7,5
Totaal (geen gemiddelde): 6,4

Conclussie Spider-Man Jim Vorwald
Copyright MarioCube

Meer info cheats en meningen over Spider-Man

Ga naar bovenGa naar boven


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.