terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links
spellenlijst reviews

MarioCube: GameCube Spellen Site - Bedankt voor je bestelling

GameCube Review

Hier vind je onze eigen review van Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex. We hebben het spel Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex eens goed getest en hieronder vind je ons oordeel.

Spelletjes Zoeken

Review Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex

Spelers: 1
Publisher: Eurocom
Developer: Traveler's Tales
Leeftijd: 3+

Stel, je bent een Bandicoot, je hebt een top carriére gebouwd op de Playstation 1 en je word nu overgekocht om ook te verschijnen op de nieuwere consoles, waaronder de Gamecube, heb je er dan nog wel zin in?

Wraak van Cortex
Crash Bandicoot was dé mascotte van de PS1, en niet zo vreemd ook, want de Crash Bandicoot games waren stuk voor stuk briljant. Deel 3 (Warped) was voor mij het hoogtepunt. In dit vierde platform deel van Crash Bandicoot neemt Cortex voor de zoveelste keer wraak en bouwt een kloon van Crash. Deze veel sterkere kloon word geholpen door extra maskers die weer ieder zijn element heeft (vuur ijs enz). Crash huppelt er weer op los, zo heb je weer de kisten met appels en kan je weer nieuwe moves doen als je verder komt in het spel. Denk hierbij aan een dubbele sprong, krachtigere draai enz.

Maf zeg!
Crash Bandicoot stond altijd wel bekend om zijn mafheid, helaas is dat in dit deel een beetje mislukt. De graphics zien er niet echt supermaf uit en Crash doet ook niet zo maf als dat hij is. Dit is jammer, aangezien hierdoor een beetje het imago van Crash kapot gaat. Er zijn veel levels, maar helaas lijken deze heel erg op die van de oudere delen, als Crash-veteraan vind ik dat wel teleurstellend, aangezien ik al weet wat er gaat komen. De levels zien er wel mooi uit, maar nogmaals in de verkeerd en de niet-maffe stijl.

Crash en zijn vriendjes...
Crash heeft zoals altijd weer metgezellen, dit keer heb je vaker de mogelijkheid om als Coco te spelen, maar dan heb je eigenlijk gewoon Crash maar dan met minder mogelijkheden. Je hebt ook weer alternatieve levels, vlieglevels enz. Maar de leukste verrassing was voor mij waarin Crash in een bol zat en dat je door het hele level heen moest rollen ala Super Monkey Ball. Leuke afwisseling wat dat betreft en ook gelijk het allerleukste. Ook kan Crash dit keer in een grote Robot-Suit gaan zitten, waarin hij dus in een soort van Rambo verandert en alles om zich heen kapot kan gaan schieten.

Review Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex
Hé jij daar.. weet jij hoe ik deze dingen moet laten werken?

Crash en zijn vijandjes...
Cortex heeft weer de nodige eindbazen uitgenodigd om Crash weer uit te schakelen, elke keer komt de 'mislukte' en sterkere kloon van Crash je het leven even zuur maken, dit doet hij dan met behulp van één van de Elementenmaskers die ik aan het begin al beschreef. Het is jammer dat je alleen die Crash-Kloon tegenkomt, ik had veel liever gehoopt dat je weer veteranen als Tiny The Tiger en Dingodile zal tegenkomen.

Review Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex
De schrijver van deze review zegt dat het een beetje dood is, maar dat vind ik wel een beetje te letterlijk genomen!

Conclusie
Het is jammer dat Crash is verkocht door Naughty Dog, hun hebben op de PS1 een fantastische franchise neergezet die door Traveler's Tales nog even slapjes wordt nagedaan. Omdat ik de eerdere delen al hebt gespeeld is het niets meer voor mij dan een leuke herhalingsoefening. Degene die nog nooit een Crash hebben gespeeld zullen vast en zeker meer plezier hieraan beleven.

Gameplay: 7,5
Grapics: 5,1
Replay: 7,7
Sound & Music: 7,7
Totaal (geen gemiddelde): 6,5

Conclussie Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex Jim Vorwald
Copyright © MarioCube

Meer info cheats en meningen over Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex

Ga naar boven


Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.