MarioCube Zoeken in alle GC All-in-1 pagina's (spellen, hardware en accessoires) op: the Legend of Zelda
zoekresultaten voor the Legend of Zelda:

The Legend of Zelda: Collector's Edition
Als je een Zelda fan bent moet je dit spel zeker in huis halen. Dit discje bevat namelijk 4 Zelda spellen waaronder het beste spel aller tijden, namelijk the Legend of Zelda : Ocarina of Time.
line
The Legend of Zelda: The Wind Waker
Wind Waker glitches
In dit filmpje zie je enkele glitches in the Legend of Zelda the Wind Waker.

 
line
Super Smash Bros. Melee
Z: Andere liedjes
Bij het stage select menu, houd Z ingedrukt terwijl je een stage selecteert. Er zal een ander liedje spelen dan normaal gesproken. (bijv. bij Great Bay. Normaal gesproken speelt daar het standaard Legend ot Zelda liedje, maar als je Z ingedrukt houdt hoor je als het goed is "Saria’s song".)
line
Ocarina of Time Master Quest
the Legend of Zelda : Ocarina of Time vond ik een leuk spel, het was moeilijk en mooi uitgewerkt. Ik heb hem al 8 keer uitgespeeld ongeveer. Maar toen the Legend of Zelda : Ocarina of Time Master Quest uitkwam, heb ik hem gekocht. Toen stond ik weer voor een echte uitdaging. De landschappen en veel gedeeltes waren precies hetzelfde, maar in de kerkers is er veel veranderd. Het was veel moeilijker, ik heb hem nu 1 keer uitgespeeld. Als je Ocarina of Time hebt uitgespeeld, moet je zeker Master Quest ook een keer proberen. Het is een te gek spel.
line
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Cucco telepathie
Heb je altijd al een cucco (een kip) willen besturen? Dat kan! Sla een cucco heel vaak. In plaats van dat je dan aangevallen word door hele hordes cucco’s - zoals in andere Legend of Zelda spellen - kan je de cucco besturen! Het duurt maar heel even en je hebt er bijna niets aan, maar het is een leuke easter egg.
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 48.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Zelda fans opgelet! Zelfs als je deze game alleen speelt, sta je voor een uitdaging! Ik verklap niet veel, ook fans van het eerste uur staan versteld, het komt erg dicht bij de NES the Legend of Zelda ! Four Swords Adventures is 2d, en heeft een multiplayer mode door 4 GBA’s aan te sluiten heb je een prachtige co-op mode!!
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
56.99
€ 47.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Soul Calibur II
Soul Calibur II is een fantastisch vechtspel en het vervolg op het bekende Dreamcastspel. De balans tussen spelers, wapens, kracht en snelheid is erg goed en de opdrachten zijn uitdagend. Er zijn veel dingen te unlocken, maar het belangrijkste is dat Link in dit deel zit. Voor de fans van de the Legend of Zelda serie is dat natuurlijk fantastisch.
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
11.99
€ 6.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
NBA Street vol2
Unlockables
Biggie Little
Win het toernooi in Chicago.

Bonafide
Speel het Rucker Park toernooi in New York uit.

Dime
Speel het toernooi in Los Angeles uit.

Julius Erving
Speel de Rucker Park Street Chalenge uit.

Larry Bird
Speel de Central Street Challenge in NBA Challenge Mode uit.

Stretch
Speel het Soul in the Hole toernooi in New York uit.

Whitewater
Speel het toernooi in Seattle uit.

Wilt Chamberlain
Speel de Northeast Challenge in NBA Challenge Mode uit.

Osmosis
Win het Mosswood Tournament in Legend Mode.

Street Champ kleding
Speel Legend Mode uit.

Bill Walton kleding
Behaal 1 miljoen Trick Points.

Bonus Music Track
Speel de Rucker Park Street Challenge uit.

Elgin Baylor kleding
Behaal 20 of meer blokken in het spel.
line
Sphinx and the Cursed Mummy
Sphinx and the Cursed Mummy vind ik zelf een zwaar onderschatte game voor de gamecube. Ik had er tot voor kort nog niet van gehoord maar toen ik de kans had om hem te spelen greep ik die kans. Het is een zeer leuke game die niet erg bekend is. Het heeft een beetje de speelstijl van the Legend of Zelda samen gemixt met de speelstijl van banjo kazooie. Ook heeft hij een leuke verhaallijn, een beetje een oud Egyptische mix van humor, puzzels oplossen en gewoon vlammen. Er zijn ook leuke sidequests, het zijn er niet mega veel maar degene die er zijn zijn best leuk. Ik geef dit spel een 8,3 ook mede door de leuke Egyptische muziek en de best goede graphics. Een aanrader dus.
line
WWE Day of Reckoning
De Legend s?
Je eerste Legend krijg je van het begin af al erbij en dat is de Schotse Rowdy Roddy `Hot Rod` Piper.
En de rest, moet je unlocken.
- Andé the Giant: Behaal de WWE Development in Story Mode.
- Brutes ` the Barber` Beefcake: Behaal Sunday Night Heat in Story Mode.
- Greg ` the Hammer` Valentine: Behaal Sunday Night Heat in Story Mode.
- Bret ` the Hitman` Hart: Behaal Story mode volledig.
Vroeger hadden ze inderdaad wat met die die bijnamen.
line
Harry Potter en de Geheime Kamer
Om eerlijk te zijn is dit een best stom spel. Mischien leuk voor even,maar daarna wordt het best saai. Geef mij maar de klasiekers als Mario en Zelda !
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 5.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
FIFA Football 2004
Ik vind Fifa 2004 best een leuk spel, als je niet zoveel geld hebt! Mairo en Zelda is natuurlijk veel beter, maar met een paar vrienden en een zak chips is Fifa Football 2004 echt lachen geblazen!
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 2.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia Warior Within is een heel leuk spel, het lijkt een beetje op Zelda qua puzzeltjes. Als je een eindbaas krijgt is het niet zo dat er een bepaalde logica in zit maar je moet gewoon goed oefenen met vechten enz. Ook de vechtstijl is heel vet. Verder zijn het mooie graphics en geef ik het spel een 9
line
Harry Potter en de Steen der Wijzen
Dit is een best leuk spel,maar echt slechte graphics.Zowiezo zijn de klasiekers als Mario en Zelda veeeeel beter,dit is ook nog een lelijk. Maar als je een Harry Potter fan bent moet je dit wel hebben. Score:6!
line
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Het is een best leuk spel maar ik vind Harry Potter spellen altijd al een beetje lelijk. Verder best leuk spel(beter dan andere Harry Potter spellen),maar geef mij maar gewoon Zelda of Mario
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 4.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
GameCube Game Boy Advance Link Cable
Handig en nuttig, alleen soms een gimmick
De link kabel kun je niet missen bij heel wat spellen, je kan bijvoorbeeld de GBA als controller gebruiken, of exclusieve spullen krijgen in bepaalde spellen. Soms lijkt het zelfs als of je echt in een spel zit, doordat je een extra kaart krijgt, bijvoorbeeld in Zelda . In Animal Crossing kan je zelfs NES spellen spelen op de GBA en een soort van virtual pet spel spelen. Alleen bij heel wat spellen zit deze functionaliteit er niet bij, wat jammer is, want ze hadden er meer mee kunnen doen.
line
Star Fox Adventures
Star Fox Adventures is een goed spel met een leuk verhaal mooie vormgeving prachtige graphics leuke gameplay. De gameplay is wel bijna hetzelfde als Zelda : Ocarina of time. Veel mensen vinden dit een bezwaar maar ik vind het juist een goed iets omdat de gameplay zo goed is. Veel mensen vinden ook jammer dat er te weinig Flight stukken inzitten zoals in die goede oude StarFox voor de Nes en voor de N64. Dit kan ik best begrijpen maar er zitten kleine Stukjes met de Arwing in StarFox Adventures, en met nog een stuk meer. Als dit StarFox deel je niet aanspreekt dan kun je beter StarFox Assault kopen. Dat deel wil ik ook nog.
De conclusie is dat StarFox Adventures een goed spel is en ik raad het aan voor elke StarFox fan die ook RPG`s leuk vindt
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
16.49
€ 10.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Cocoto Platform Jumper
Dit spel is op het eerste gezicht (als je de voorkant ziet) een beetje gek. Het lijkt een super gaaf spel waarbij je à la Zelda rond moet lopen om verder te komen. Niets is minder waar. Het hele spel ben je aan het springen en draaierig aan het worden. (STOP NIET met lezen nu, het wordt namelijk beter!)
Toch is het spel heel erg leuk. Aan het begin krijg je een erg vrolijk filmpje te zien waarbij het verhaal even verteld wordt. Cocoto`s vrienden zijn gevangen genomen en hij moet ze redden. Even later beland je in een soort level waarbij het lijkt als of je steeds omhoog springt in een soort buis. Je krijgt spelenderwijs meer dingen te leren en uiteindelijk kom je bij een paar eindbazen na een stuk of 3 levels. (Er zijn zelfs meerder bonuslevels.) Ik heb het spel nog niet uitgespeeld maar tot nu toe is het erg leuk, vooral omdat het steeds een stapje moeilijker wordt, maar je dat ook aankunt, dus eigenlijk groei je met het spel mee. De eindbazen zijn leuk, de muziek is leuk en de graphics zijn goed. Bijkomend voordeel is dat je het zelfs met 2, 3 of 4 spelers kunt spelen! Gaaf toch? Een dikke 9,5!
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 14.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Nintendo GameCube
Een onterecht vergeten console!
Het probleem met de gamecube was dat hij onterecht overschaduwd werd door de Xbox en de PlayStation 2. Het probleem was gewoon dat de gamecube zeer weinig third-party titels kreeg, de meeste games op de gamecube werden door Nintendo zelf gepubliceerd. Maar dit waren ook echt geweldige titels! Denk aan titels als Super Mario Sunshine, Zelda the windwaker en Super smash brothers melee! Elk van deze games is het waard om een gamecube te kopen!
Ook heeft deze console iets speels in zijn design wat ik persoonlijk wel leuk vind, ook de design van de controller heeft iets unieks maar het gewent snel. Hij is wel qua graphics iets minder sterk dan de andere van de generatie maar met de juist me art-style zien de games er zelfs vandaag nog heel goed uit! Zeker een aanrader voor iemand die geïnteresseerd is in Nintendo-games!
line
Chibi Robo
Een super leuk spel, het begin moet je snel door spelen zodat je een grotere batterij kunt krijgen en meer tijd hebt.
Als je dat eenmaal hebt word het heel leuk, je moet vooral veel klusjes doen als rommel opruimen en vlekken wegboenen, het klinkt nogal saai maar het is best leuk vooral omdat je steeds meer geld (Moolah) en Happy points krijgt (je doel in het spel is om zoveel mogelijk Happy points te krijgen, hoe meer je ervan hebt hoe hoger je `Chibi Ranking` word, als je eerste wordt dan word je een super Chibi-Robo, als je steeds een bepaalde rank hebt behaald krijg je een nieuwe batterij).
De andere figuren in het huis zijn ook grappig (het is wel een typisch japans spel!) de stemmen klinken bij sommigen wel leuk en het is leuk hoe ze op dingen reageren, het speelgoed in het huis leeft als er geen mensen in de buurt zijn, je kunt ze ook met allemaal dingen helpen en ze geven je dan Geld en Happy points.
Het is net als bij Zelda en Metroid zo dat hoe verder je komt hoe beter je wordt, je krijgt betere items waardoor je weer op andere plekken kunt komen.
Ik zelf speel het al zeker 15 uur en heb het bijna uitgespeeld. Als je van Japanse avonturenspellen houdt moet je dit echt kopen.
MarioCube © 2005 - 2017