terug naar home
contact vragen over ons
 
 
 
 
uitgebreid zoeken
naar mariocube home naar gamecube winkel naar gamecube aanbiedingen naar gamecube spelinfo naar gamecube top 10 naar mariocube gastenboek naar gamecube links

MarioCube: GameCube Spellen Site - $titel

GameCube spelinfo:
Star Fox Adventures

Spel Informatie:

Genre: Avontuur, alleen voor de GameCube
 • 1 Speler
 • Memory card gebruik 3 blokken
 • Ontwikkeld door Nintendo/rare (2002)
 • 3+

  Wanneer is dit spel te koop?

   

  Meer Avontuur

  Mickey Mouse Magical Mirror
  € 3.95
  Hitman 2 Silent Assassin
  € 13.95
  Phantasy Star Online Episode I and II
  € 25.90
  Phantasy Star Online Episode III
  € 7.90
  Gladius
  € 15.90
  The Legend of Zelda the Wind Waker
  € 33.90

  Verlaat je cockpit... voor een episch avontuur!

  Aan de uiterste rand van het Lylat-stelsel wordt de vrede op Dinosaur Planet wreed verstoord door een leger duivelse dinosaurussen. De toekomst ziet er duister uit... totdat Fox McCloud zijn snuit laat zien. Voor de eerste keer in zijn legendarische leven verlaat Fox zijn Arwing om de vijand te voet te bestrijden, met behulp van een magische staf vol eeuwenoude krachten.

  Dit is de grootste uitdaging in de geschiedenis van Team Star Fox. Gebruik wapens en magie tegen torenhoge eindbazen, schiet door de ruimte in je razendsnelle Arwing en verken de uitgestrekte prehistorische landschappen. Gelukkig krijgt Fox niet alleen hulp van zijn vertrouwde teamgenoten Slippy en Peppy, maar ook van nieuwkomers als Prince Tricky en de mysterieuze Krystal. Help ook jij Fox om de vossenjacht van General Scales te overleven?

  Star Fox Adventures afbeeldingen


  Starfox adventures lijkt erg op Zelda, bij gevechten kun je op vijanden “locken“.Dit is de allereerste plek waar je terecht komt in het spel, de Dino“s die je ziet helpen je, er zijn echter ook slechte dino“s.Met je magische staff kun je een schild oproepen
  Starfox adventures lijkt erg op Zelda, bij gevechten kun je op vijanden “locken“.Dit is de allereerste plek waar je terecht komt in het spel, de Dino“s die je ziet helpen je, er zijn echter ook slechte dino“s.Met je magische staff kun je een schild oproepen
  Krystal is een van de nieuwe personages in Starfox adventuresStarfox Adventures is een van de mooiste gamecube spellen.General Scales de grote vijand in deze Starfox
  Krystal is een van de nieuwe personages in Starfox adventuresStarfox Adventures is een van de mooiste gamecube spellen.General Scales de grote vijand in deze Starfox

  Star Fox Adventures reviews

  Mijn mening is: Star Fox Adventures is een supervet actie/ avonturen spel. Ik leende het spel eerst van een vriend en toen al vond ik het helemaal geweldig! Want je wordt helemaal in het spel opgezogen, de graphics en het geluid is waanzinnig goed. Er zijn veel leuke missies met vechten, glijden in de sneeuw, soms vliegen, en waanzinnige dingen doen! Ook is het wel leuk om gewoon door het dorp te lopenen en wat dingen uit te proberen.
  Mijn mening: KOOP DIT SPEL HET CIJFER IS EEN DIKKE 10!!!
  Oja en nog een laatste kleine dingetje: het verhaal is echt super goed verzonnen en je komt ook dingen tegen die met vriendschap enzo te maken hebben en dat is super leuk!
  Ingezonden door Ymte (12 jaar) uit limburg.

  Starfox Adventurs is echt een geweldig spel! Het is echt heel leuk!! Het Avontuur is erg leuk en heel verslavend. Het enige jammere is dat er niet zoveel vlieglevels inzitten en dat die vlieglevels ook heel kort zijn. Verder is het leuk om allemaal dingen te verzamelen en steeds weer op nieuwe plekken te komen!!
  Ingezonden door Aron (13 jaar) uit Emmeloord.

  Star Fox Adventures is een goed spel met een leuk verhaal mooie vormgeving prachtige graphics leuke gameplay. De gameplay is wel bijna hetzelfde als Zelda: Ocarina of time. Veel mensen vinden dit een bezwaar maar ik vind het juist een goed iets omdat de gameplay zo goed is. Veel mensen vinden ook jammer dat er te weinig Flight stukken inzitten zoals in die goede oude StarFox voor de Nes en voor de N64. Dit kan ik best begrijpen maar er zitten kleine Stukjes met de Arwing in StarFox Adventures, en met nog een stuk meer. Als dit StarFox deel je niet aanspreekt dan kun je beter StarFox Assault kopen. Dat deel wil ik ook nog.
  De conclusie is dat StarFox Adventures een goed spel is en ik raad het aan voor elke StarFox fan die ook RPG`s leuk vindt
  Ingezonden door Mike (15 jaar) uit Aarle-Rixtel.

  Ik zit nog niet zo heel ver maar tot nu toe vind ik er niet veel aan. De dialogen in Star Fox Adventures zijn te lang en de acties zijn te simpel en niet goed gevonden. De grapichs vallen wel mee maar het verhaal zelf staat me totaal niet aan. Ik geef het een 6/10.
  Ingezonden door brenden (16 jaar) uit genk,Belgiė.

  Starfox is dit keer een echt avonturenspel dat zich afspeelt op dinosaurplanet! Jammer dat er bijna geen vliegactie in voor komt. maar ondanks dat, is het een echte aanrader voor mensen die van veel fantasie, magie, vechten en uitdaging houden! Ook leuk is dat Krystal de nieuwe personage is van dit spel! Star Fox Adventures duurt ook lekker lang! ik heb hem zelf al 1 keer uitgespeelt, ben wel van plan om meerdere keren uit te spelen :D
  Ingezonden door moon (17 jaar) uit zwanenburg.

  Voor het eerst in 3D, heeft misschien teleurstellende ideėn omdat het weinig Piloten Actie heeft. Maar toch weer wat nieuws en met succes. Leuk om nieuwe characters te zien. Als eerste poging om er een RPG van te maken is het toppie!!! Die jongens van Nintendo hebben lef. Ze hebben iets origineels van het genre gemaakt.
  Gelukkig zie je het RPG element in Star Fox Assault weer terug.
  Ingezonden door Sofyan Jonatanamaal (16 jaar) uit Dieren

  Starfox advantures is een avontuurlijk en leuk spel. Je speelt Fox uit het starfox team. Het starfox team bestaat uit Fox Mcluod, Falco Lombardi, Slippy Toad, Peppy en Crystal.
  Je werkt samen met een dino: Tricky. Je doel is om samen met hem de dino wereld te redden.
  Ingezonden door Jimmy (12 jaar) uit Blerick.

  Het spel is leuk maar het is niet zoals Starfox Asault of Starfox 64 of de Starfoxen voor de DS en Super Nintendo. Het cijfer vind ik 8+ want ze hebben wel iets nieuws bedacht. Ook is het spel wel moeilijk maar tegelijk wel leuk
  Ingezonden door Peter (12 jaar) uit Alphen.

  Een top spel, Star Fox? Dat klopt! Het is een top spel. Met leuke en lange levels duurt het ook heel lang voordat je hem hebt uitgespeeld. Het is wel een aanrader ook al ben ik nog niet zo ver. Ook goed beeld en een goede besturing.
  Ingezonden door Thijs (13 jaar) uit Oude Niedorp.

  Dit spel is een enorm mooi avontuur verhaal van de starfox series. Het inruilen van een de Blaster naar een doodgewone staf is een goed gewaagde gok.
  De gameplay is zeer gevarieerd en blijft van het begin tot eind zeer boeiend. Het varieert van combat tot sommige races en raadselachtige puzzels.
  Star Fox Adventures is een echte aanrader, je zal niet teleurgesteld worden door dit spel dat zeker een 9.5/10 verdient.
  Ingezonden door Miel De Henau (15 jaar) uit Meerbeke.

  Star Fox Adventures cheats, tips en trucs

  Star Fox Adventure?!?!?!
  Meer een mystery of een Easter Egg (verborgen boodschap).

  Star Fox Adventure was eigenlijk al gepland voor de N64 getiteld als Dinosaur Planet, maar niks temaken zou hebben met de Star Fox Universum. De Hoofdpersonages waren dan Sabre (die vervangen is door Fox) en Krystal, en Tricky, Kyte en Randorn was hun hulpjes. Maar na een review hadden ze Rare gevraagd of het in een Star Fox spel veranderd kon worden. Ze wouden achter Adventures nog een Dinosaur Planet plaatsen, maar dat is nooit gebeurd. En er is ook misschien nog een connectie met andere games, verwezen naar Tricky en alle andere Easter Eggs.
  Tricky was een Baas in Diddy Kong Racing, maar niet bekend of dat hetzelfde persoon is, al is ook Diddy Kong Racing door Rare gemaakt. In de F-Zero race is er een racer die James McCloud heet, net als Fox`s vader, en draagt ook de zelfde kleding. En Mr. EAD lijkt best wel veel op Mario. En te zien aan de opening van Super Smash Bros. Melee zag je ze na elkaar. Misschien leven ze allemaal op 1 gezellige Nintendo Universum, maar dan in hun eigen melkweg.
  Sorry voor een beetje veel geklets, maar dit is mijn fictie.
  Maar over Tricky is wel waar. Geloof me.
  Kijk zelf over Tricky en Dinosaur Planet op:
  wikipedia.org/wiki/Star_Fox_Adventures.

  Tricky kleuren
  Als je in de winkel de bal van Tricky koopt en vervolgens naar buiten gaat waar allemaal stenen in een kring staan gooi de bal dan en laat Tricky hem trug brengen. Tricky veranderd nu van kleur.

  Cheats
  Koop Tokens in het centrum van Thorntail. Breng de tokens nu naar het doolhof dat door de grote, stenen bewaker bewaakt wordt. Zoek naar de put en gooi alle Tokens er in met de C stick. Ga naar het hoofdmenu en je zou de behaalde cheat in het Options menu moeten zien.

  Afkijken
  Je gaat naar www.youtube.com en typ starfox adventures part 1, 2 of 3 enzovoort in. Je kijkt de filmpjes en doet het daarna zelf. Ook kan je nog op www.gamewinners.com kijken.

  Gratis over de Tolbrug!
  De wachter in Cape Claw vraagt telkens een vergoeding om je de brug te laten passeren. In plaats van te betalen, spring in het water bij de Langnek en zoek naar een Rocket-Pad om het gebied voorbij de wachter te bereiken. Nu ben je voorbij de brug zonder te betalen.

  Weet jij nog gave cheats of leuke trucjes?

  Leuke links voor Star Fox Adventures

  Weet jij nog een link?


  Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34.219.435.
  Prijzen zijn inclusief BTW onder fiscaalnummer NL1673.29.443.B01.